A Velvárt komplettek új generációja!?

Az új generációs Velvart Street vázunkat már biztosan láttátok. A névkeresés még jelenleg is tart, a részletek itt: Nevezd el a Velvárt vázat és Nyerj!

Nem bírtunk magunkkal és látni szerettük volna, hogy hogyan is néz ki bmx formában ez az egész, így összeraktunk egy komplett gépet belõle.

Nem akartuk a legdrágább alkatrészekbõl építeni, de szerettük volna, ha minden jó minõségû és jól használható alkatrész lenne. Hát az eredményt lejjebb láthatjátok!

Nekünk nagyon tetszik, reméljük nektek is!

És, ha nem tudnád leküzdeni a vágyat, hogy a tiéd legyen, akkor azt most 169.990 Ft-ért meg is vásárolhatod, exkluzív, egy darabos széria keretein belül!

Az alkatrészlista:

váz: Velvart Street, 20.75"
villa: Velvart STR
kormánycsapágy: Stolen Implant
stucni: Stolen Convict III
kormány: Subrosa Malum 8.5"
markolat: Stolen Loot
hajtókar: Velvart 2.5 részes, 48 bordás
hajtókarcsapágy: Velvart Mid 19
lánckerék: Subrosa Shield 25T
lánc: KMC 410
pedál: Stolen Thermalite
ülés: Eastern Nitrous kombó
elsõ agy: Velvart, iparis, tõcsavaros
hátsó agy: Velvart, iparis, tõcsavaros, 9T
abroncsok: Velvart HC315
küllõk: Velvart
felniszalag: Velvart
elsõ külsõ: Animal TWW 2.2"
hátsó külsõ: Animal TWW 2.0"


http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/