Alkatrészbemutató: FlyBikes Trébol család

Egy újabb rovattal szeretnénk nektek kedveskedni a tesztek menüponton belül. Ezután szeretnénk néhány alkatrészt, illetve alkatrészcsaládot bemutatni nektek, amelyek szerintünk megérdemlik a figyelmet!

Elsõ alkalommal szeretnénk a FlyBikes márkán belül mûködõ Trébol néven futó alkatrészekkel megismertetni titeket. Hivatalosan ezekkel szerelik a Fly komplett bringákat, és egyébként nem lehet õket külön kapni, de nekünk semmi sem lehetetlen és mégis meg tudod vásárolni nálunk azt amit a világon szinte sehol.

Az egész alkatrészcsaládra jellemzõ az, hogy az alaposan megtervezett és kivitelezett, közkedvelt Fly alkatrészek pénztárca barátabb és szerényebb kivitelû verziója kel bennük életre.Kezdjük mindjárt a fékkel és fékkarral. Megszólalásig hasonlít a Fly Clasico fékre és karra. Technikai részleteiben is teljesen azonosak a nagy testvérrel csakhogy az ára mindössze a töredéke annak!

Az új Fly bowdenhúzó háromszög itt is visszaköszön, csak éppen a Trébol három pöttyével jelölve.És íme az élõ példa. Bal oldalon a Fly Media befogo, jobb oldalon pedig a Trébol tesója, az ár feléért, szinte azonos minõségben.A sor folytatódik. Emlékeztek a Fly Circulo lánckerékre? Trébol felirattal mindössze 4990 Ft-ért a tiétek lehet!

Trébol márkanév alatt hajtókart is tudsz vásárolni. 100% Crmo mindenhol, de 8 bordás tengely az ár kordában tartása miatt. A karok kialakítása tökéletesen megegyezik a Fly Dolmen karok D-profiljával, ami rendkívül merevvé és erõssé teszi ezt a részt. A szetthez spanyol csapágyazás is tartozik!

Egy igazi csemege maradt a végére, a kerékszettek. A Fly komplett bringák kerekeirõl van szó, amiket szintén Trébol márkajellel láttak el.

Elsõre ami feltûnhet, hogy alaposan kifurkálták a felniket, akárcsak a nagytesó felnijeit is. Elég alapos könnyítésen esett át így a szett és ebben az árszegmenseben ezek a legkönnyebbek egyértelmûen. Az agyak ipari csapágyazottak, CNC megmunkálással készülnek, és elég precíz darabok. Nagyon szép a kivitelezésük, a súlyuk és a pénztárcád is imádni fogja!A Trébol egész egyszerûen FlyBikes, csak éppen sokkal kedvezõbb áron és szinte azonos minõségben! Ezen nem sok mindent kell ragozni, egyértelmûen jó vásárt csinál az aki ilyen alkatrészeket vesz!
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/