BMX bemutató - Eastern Reaper 2013

Az Eastern Reaper egy haladó kategóriás bringa, így minden alkatrésze megfelel a komolyb kihívásoknak.
Kezdjük rögtön a vázzal és a villával.

Mindkettõ anyaga 4130 Cr-Mo mely ellenáll a legkomolyabb kihívásoknak is. Felsõcsöve 21"-os, így a magasabb riderek is kényelmesen fogják érezni magukat rajta. A villa elõfutása 25mm, így egy igazán technikás gépet kap aki megvásárolja a kerékpárt.


http://www.velvartbmx.hu/images/Complete%202013%20reaper-bl%20silver-a.jpg
A Reaper kormány a 8.5" magas, szélessége 28.5", 1 fokos hátrahajlása és 12 fokos felhajlása van. A kormány egy igényesen kivitelezett 6061-s anyagú Compressor befogóhoz csatlakozik.


4130 Full Cr-Mo hökezelt Reaper hajtókar, Porchys lánckerék egy bombabiztos egységet képez. Az erõátvitelt egy feketére festett félszemes lánc biztosítja. A bringa hátsó agya a már jól ismert és hibátlanul mûködõ Bi-Rection, amely egy laza mozdulattal - na jó annál picit bonyolultabban - balos meghajtássá alakítható. Elsõ agy tekintetében is megkapta az ipari csapágyakat.Elöl ésa hátul is dupla falú felnivel van szerelve a reaper, ezzel a stabil kerék kérdése kipipálva.


A 20x2.3-as Fuquay Flyer külsõk tovább fokozzák a kerekek stabilitását, és igen jól tapadnak majd.A maximális fékhatás kedvéért szilikon anyagú betéteket kapott a kerékpár, így a komplett bringák egyik leggyengébb pontja is maximálisan ki lett küszöbölve.


Szinte minden porcikáját bemutattuk a Reaper-nek így megláthattátok, hogy az Eastern tud és tudott is mindig igényes és magas színvonalú bringákat építeni.
Ha valaki tudatosan választja ki a kiszemelt bringáját és megkérdez minket is, hogy mit ajánlunk, akkor nem érhetik  kellemetlenségek.
Ajánljuk ezt a bringát a magasabb tudásszintû ridereknek, akár 180-190 cm-s magassághoz is.

Ára 154.990.-

Ezt és a többi modellünket megtekintheted a következõ linken.Jó vásárlást kívánunk.
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/