BMX bemutató - Cult Leader 2014

Közeleg a tavasz és jön a jó idõ. Szeretnénk nektek kicsit segíteni a válogatásban, ha szeretnétek új bringát a szezonra. A Cult felsõ-kategóriás komplett kerékpárja a soron következõ a Bemutató sorozatunkban.
A narancs színû Leader full crmo anyagból készült, 20.75" colos vázzal van felszerelve, leszedhetõ féktüskékkel. 75 fokos fejcsõdõlésszöge van, mely kényelmessé teszi az elsõ kerekes trükköket, többek között a nose manualt. Felszereltségének köszönhetõen kiválóan helyt áll intenzív, profi felhasználási körülmények között is.

Kerekei jól felszereltek, könnyûek és megbízhatóak:
Elsõ kerék: Cult Match alu agy, 10mm-es tõcsavaros tengely, 36 lyukas, szimpla falú, 20X2.35-ös Dehart külsõ
Hátsó kerék: kazettás, ipari csapágyazott, 14mm tengely, 36 lyukas, dupla falú, 20X2.0-ás Dehart külsõ


9" magas (full crmo) kormányával és az 52mm-es elõfutású felültöltõs stucnijával, a magas ridereknek is kiválóan alkalmas.


Narancs oldalfalú Dehart külsõgumikkal, ipari csapágyazott agyakkal és 3 részes hõkezelt hajtókarral felszerelt. 13.65"-os láncvillahosszal megkönnyíti a forgós trükkök kivitelezését. A 11.8" colos középcsapágyház magasságával tökéletes választás street felhasználásra


A bringa egyik specialitása a narancs feliratos Pivotal Cult DAK signature ülés. A másik különlegesség a  Vans-Cult kollaborációs markolat, a Vans cipõk talp-mintáját idézi amelyet az amerikai ODI cég gyárt.Kifinomult és letisztult kialakítású hajtókar; hõkezelt crmo anyagbõl készült. 25-9-es áttétellel a legkényelmesebb opció street felhasznhálásra.
Elérhetõ FEKETE színben is, gumi-színû futófelületû külsõkkel!Mindegyik modellt megtaláljátok a Velvartban 159.990 Ft-os áron!

Bemutatót készítette: Pápai Dani

Ráadásként a Cult oszlopos tagjáról, Chase Hawkról egy kisfilm. Láthatjátok hogy telik egy napja a profi ridernek. Érdemes megnézni!

Chase Hawk: Dawn to Dusk - More BMX Videos

http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/