Ünnepi Nyitva Tartás

2014 Október 17, Péntek

Velvart Road Trip 2014

2014 Szeptember 08, Hétfő
 

Új Primo és Stranger alkatrészek a Velvártban

2014 Július 22, Kedd
 

Négyponthat akció!

2014 Június 19, Csütörtök
Nem csak a BMX-et de a sulit is jól nyomod, akkor ezt az akciót neked találták ki.

Vázbemutató: III. PRO kategória

2014 Május 29, Csütörtök
Elérkeztünk a legmagasabb kategóriához, amelyben a professzionális felhasználású vázakat találod. Nem túlzunk amikor azt állítjuk, hogy az ország legszélesebb márkaválasztéka a Velvártban van.

Vázbemutató: II. Haladó kategória

2014 Május 28, Szerda
Ha túl vagy az alapokon, itt az idõ emelni a szintet. Ismerd meg a haladó kategóriás vázainkat.

Vázbemutató: I. Alap kategória.

2014 Május 27, Kedd
A Velvártban mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb BMX vázat. A legmenõbb világcégek termékei állnak csatasorbanarra az üzletben. Nézzük részletesebben a kínálatunkat.

Federal a házban

2014 Május 20, Kedd
Legnépszerûbb márkáink közül most érkezett meg a Federal szállítmányunk. Keményvonalas Lacey, Bruno és Churchill vázai érkeztek igen szép számban. Ha érdekelnek a részletek is, olvasd tovább a cikkünket.

Robbie Morales interjú

2014 Május 11, Vasárnap
 

Ünnepi Nyitva Tartás

2014 Április 29, Kedd
 


ÖSSZES HÍR
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/