Velvart Road Trip 2014

2014 Szeptember 08, Hétfő
 

Új Primo és Stranger alkatrészek a Velvártban

2014 Július 22, Kedd
 

Négyponthat akció!

2014 Június 19, Csütörtök
Nem csak a BMX-et de a sulit is jól nyomod, akkor ezt az akciót neked találták ki.

Vázbemutató: III. PRO kategória

2014 Május 29, Csütörtök
Elérkeztünk a legmagasabb kategóriához, amelyben a professzionális felhasználású vázakat találod. Nem túlzunk amikor azt állítjuk, hogy az ország legszélesebb márkaválasztéka a Velvártban van.

Vázbemutató: II. Haladó kategória

2014 Május 28, Szerda
Ha túl vagy az alapokon, itt az idõ emelni a szintet. Ismerd meg a haladó kategóriás vázainkat.

Vázbemutató: I. Alap kategória.

2014 Május 27, Kedd
A Velvártban mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb BMX vázat. A legmenõbb világcégek termékei állnak csatasorbanarra az üzletben. Nézzük részletesebben a kínálatunkat.

Federal a házban

2014 Május 20, Kedd
Legnépszerûbb márkáink közül most érkezett meg a Federal szállítmányunk. Keményvonalas Lacey, Bruno és Churchill vázai érkeztek igen szép számban. Ha érdekelnek a részletek is, olvasd tovább a cikkünket.

Robbie Morales interjú

2014 Május 11, Vasárnap
 

Ünnepi Nyitva Tartás

2014 Április 29, Kedd
 

Primo, Cult, Haro és Premium újdonságok érkeztek

2014 Április 29, Kedd
Amerikából szállítmányunk érkezett, tele jól csengõ nevekkel. Trey Jones és Chad Kerley a garancia, hogy megéri tovább olvasni a cikkünket.


ÖSSZES HÍR
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/