United Supreme 2014

2014 Április 09, Szerda
Az United cég Supreme modelljeiben megtalálod a tökéletes technikai street BMX-et. A következõ sorokban bemutatjuk részletesen is a gépeket.

United KL40 2014

2014 Április 07, Hétfő
A 2014-s United BMX bringák bemutatását a KL40 szériával folytatjuk.

United Recruit 16"18" bemutató

2014 Április 02, Szerda
2014-s komplett bringáink közül ezúttal az angol United cég palettájáról a legifjabbaknak szánt Recruit modelleket mutatjuk be.

Soma új KINK szettje

2014 Április 02, Szerda
Brand new csapattagunk Szõke Soma éppen most kapta meg a KINK-tõl a legújabb alkatrészeit a Titan vázat, Pillar kart, Incite hátsóagyat. Másnap a surányi trippen sajnos lezúzta picit magát, de szerencsére nincs komoly baja, jobbulást kívánunk neki és küldünk is némi pozitív csít!
A folytatásban leírja a történteket és az új KINK szettjét is megtekinthetitek.

Shadow alkatrész bemutató Norbival

2014 Március 28, Péntek
 

Kink és United alkatrész bemutató Norbival

2014 Március 28, Péntek
 

Komplett BMX promóció

2014 Március 12, Szerda

Üzletünk készletén jelenleg 100-nál is több komplett BMX van. Elsõ látásra talán úgy látszik, hogy nincs könnyû helyzetben az, aki ki akarja választani a legmegfelelõbbet  ebbõl a hatalmas készletbõl.

Kémfotók a Cult mûvekbõl

2014 Március 06, Csütörtök
Betekintést nyerhetünk a gyárba ahol a Cult komplett bringái készülnek.

Tehetségkutató program

2014 Február 28, Péntek
 

UK Ride verseny bajnokai.

2014 Február 28, Péntek
2013-ban a Ride UK az olvasók véleménye alapján kiosztotta az év legjelentõsebb sportolóinak és üzletének járó díjat. A végeredményt ebben a cikkben olvashatjátok.


ÖSSZES HÍR
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/