Megjelent Kun Ádám KHE kormánya!

Megjelent a várva-várt kormány, amire minden flatlandes vágyik! Kun Ádám teljesen új, és átdolgozott KHE A-Blast kormánya!

A mai kívánalmaknak teljesen megfelelõ 100%-ban hõkezelt Crmo csövekbõl készült és 9"-os magassággal a 27.5"-os szélesség párosul. Ehhez még 5 fok fel és 6 fok hátrahajlás is tartozik, de a keskeny középsõ rész párosul, ami több helyet biztosít, a nagyobb ívû hajlítás pedig a tartósságról gondoskodik!

Már elérhetõ és megvásárolható!http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/