Shawn Mcintosh Bike Check

Shawn Mcintosh egyre feljebb kerül a bmx karrier nevû játékban. Nemrég szerzõdött le a Primo-hoz, de a Fit-nél is már elég bejáratott helye van. Mindez annak köszönhetõ, hogy a trükkjei egyre durvábbak, és stílusában is ízig-vérig igazi street rider.

A Fit-nél már van is egy igazán szépen megtervezett és átgondolt, a technikás és a klasszikus geometria között egyensúlyozó, amerikai gyártású váza és kormánya.

Ezeket a tökéletes alapokat építette fel mindenféle Primo alkatrészekkel, amik már évtizedek óta bizonyítanak minden körülmények között.

Nagyon jó kiállású gép lett a végeredmény, de a jó hír még csak most jön, a váz és a kormány is, megközelítõleg egy hónap múlva már nálunk is kapható lesz, ami sok-sok amerikai izgalmas újdonsággal együtt fog érkezni!

http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/