Csapatbemutató: Üröm City

Csapatbemutatónk második részében az ürömi brigád mutatkozik be, élükön Spikut Norbival.


"A mi kis csapatunk megközelítõleg 4-5 éve van együtt , ami magában foglalja azt , hogy együtt bmxezünk együtt fejlesztjük a pályánkat, ott vagyunk egymásnak ha bárkinek bármilyen baja lenne!
Egyszóval szerintem nyugodtan és bátran mondhatom azt ,hogy az Ürömcity nem egy csoportnév ez egy életstílus egy  életérzés ahogyan mar 4-5 éve élünk ez jelenti számunkra a békét !
Rettentõ sok dolgon vagyunk túl amióta együtt van a banda .. De biztosan mondhatom ,hogy minket a biciklizés hozott össze és reméljük tart is egyben még nagyon sokáig! Szeretném bemutatni pár rövid sorban a crew tagjait:Spikut Norbert
:  Megközelítõleg 6 éve bmx-ezem számomra ez az életem egyik legfontosabb dolga , ha boldog vagyok bmxezem , ha szomorú vagyok bmxezem , ha ideges vagyok bmxezem , mindent megtudok oldani ha bmxezem .. vagyis így érzem . Hatalmas szabadság érzetet az ez a sport és bármenyire is ez csak egy "Freestyle" sport rettentõ nagy akaraterõ kell hozzá és annál még nagyobb kitartás!! Ezúton is szeretném megköszönni a támogatóimat , hogy egyenlítették a rögös kis utamat bmxezés terén ! Ami nélkül nem bmxeznék az a szüleim szeretette ezúton köszönöm és nem utolsó  sorban a Velvart-nak , hogy mindig "adták alám a lovat " :)


Bognár Zsombor:  18 éves vagyok és hát nem túloznék ha azt mondanám , hogy a mindenem az Ürömcity, ez egy nagy család amit a biciklizés hozott össze,úgyhogy azt üzenem nektek : Biciklizetek sokat!

Fodor "fogtündér" Bence
: A csapat nagy részét már gyerek korom óta ismerem, szerintem azóta nem sokat változtunk mindenki maradt olyan hülyegyerek mint volt, csak maximum testileg lettünk nagyobbak( HAHA...) Voltak, kisebb, nagyobb sérüléseim, mint pl most nem rég sikerült, egy részleges térdszalag szakadást is összehoznom. Vannak olyan céljaim a bmx ezésben amiket feltétlenül szeretnék elérni. Remélem még nagyon sok ideig megmarad ez az összetartás ami a kis csapatunkban uralkodik! pisz láv juniti üröm city!

Farkas Richárd: Farkas Richárd vagyok 20 éves. Körülbelül 6éve bmxezem.Sajnos az utóbbi másfél évben egyre kevesebbet idõhiány miatt. De amennyi szabadidõm csak van azt mind az ürömi crewal szeretem tölteni mert õk a második családom.Marcell Mezriczky : Ürömön csak ,,Maresz". Körülbelül 2 és fél éve bmxezem, 3-4 éve fotózom, aminek az ürömi csapat nagy hasznát veszi. Idén nyáron megpróbálom kihozni a legtöbbet magamból és a pályából.

Osztobányi Antal: Osztobányi Antal vagyok igazából Pilisborosjenõn lakom de vérbeli Ürömcity  gyerek voltam mindig is!!! Régebben aktívabban  bicikliztem ...sajnos mostanában nem nagyon...de attól ugyanúgy szeretem a drága kis biciklis barátaimat!!!<3szeretem a gyrosos pizzat és a ragasztott sajtos stanglit!

Fillinger Bendegúz: Ürömön csak Ron -nak hívnak . Én a Mountainbike-osok csapatát erõsítem . Mondhatni a kezdetek óta én is a csapathoz tartozom! Rock!


Nagy Kristóf:  Én vagyok a csapat legfiatalabb és legfrissebb tagja , idén kerültem bele a crewba. Minden erõmmel a fejlõdésen vagyok !:)Ennyi lett volna a crew bemutatása , pár szót említenék a pályánkról  ez már a 2-ik dirtünk amit csinalunk ! Úgy érzem idén sokat fejlõdik még a pálya ezért nagyon remélem , hogy össze is tudunk hozni rajta egy versenyt a nyáron ! :) Ha szeretnétek megismerni vagy esetleg biciklizni a pályánkon keresettek meg minket megtaláltok facebookon név szerint de a Crewnak van rajongói oldala is :

http://www.facebook.com/UromCity

És itt egy kis hangulatos video az életünkrõl :) :
Köszönjük a Velvartnak ezt a rendkívüli lehetõséget !!!  "

http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/