Megérkezett az idei elsõ Kink szállítmány!

Csicseregnek a madarak, szépen süt a nap odakint. Tagadhatatlanul is elkezdõdött a szezon, és ez nálunk egyet jelent az alkatrészdömping kezdetével is, aminek az elsõ hírnöke a 2012-es Kink alkatrészek beérkezése!

Érkeztek hiánypótló dolgok, de újdonságok is szép számmal, mint például az új Pillar hajtókar, Vela és Lyra külsõ gumik, Foundation villák 26 és 32 mm-es elõfutással, állítható kormánycsapágy hézagolók és pufi ülések több variációban!

A szûkebb pénztárcájúaknak a Mission márkanévvel ellátott termékekbõl is  jött néhány finomság, de rengeteg apró alkatrész is van köztük, mint például a hajtókar hézagoló alátétek, rugók kazettás agyba vagy átlátszó pedálok színes tengellyel.Sean Sexton és Darryl Tocco neve elég ismerõsen cseng street körökben. Mindkettejük saját vázzal büszkélkedhet a Kink-nél, de ennél még jobb hír, hogy mindkettõbõl érkezett, méghozzá V2-es verziókban!A 8.5"-os Wolf és a 8.75"-os Human kormányokból is érkezett, különféle színekben és krómban is!

Az új Fundation villa 26, illetve 32 mm-es elõfutással, a kormányhoz passzoló színekben!

A pufi ülések egyértelmûen a legnépszerûbbek manapság. Ha szeretnél te is egyet magadnak, akkor itt az idõ, mert most érkezett a Kink-tõl négyféle verzióban!

A Kink Bold stucniból, és a Mission-ból is egyaránt érkezett, most új színekben is.

Mission mûanyag pedálból is szép számmal érezett, számos verzióban, limitált, színes tengelyes verzióban egyaránt!

Az új Bedlam lánckerék is megérkezett!Az új Pillar hajtókarból is már találhatsz nálunk néhány darabot! Szuperkönnyû és extra erõs a különleges szerkezeti felépítésének köszönhetõen! Fekete és szürke színekben.Kink és Mission pegek szép ki halomban. Számos szín és tengelyméret opcióval!

Markolatok hegyekben! Sok-sok verzió és szín. Mûanyag és alu végdugók egyaránt!Az új Vela és Lyra külsõk! 2.1 és 2.3-as méretekben, elsõ, illetve hátsó kerékre!Újdonság a szupermerev Linear DX bowdenház is, ami a hagyományostól eltérõen még merevebb és a súlya is kevesebb lett! Ha szuper fékhatást akarsz, akkor megtaláltad a tökéletes bowdent hozzá!

Kormánycsapágy hézagolók. Állítható mûanyag és gyönyörû kivitelû, CNC-zett alumínium.

Kormánycsapágy és hajtókarcsapágy Mid és Spanyol méretekben, új színekben is!

Ééés ha már nyár akkor érdemes védeni a szemed világát, ráadásul stílusosan! Kink napszemüvegek, négyféle színben és mindössze 990 Ft-ért!A várva-várt rugók is megérkeztek a kazettás agyakhoz! Univerzálisan felhasználható és így a legtöbb agyhoz kiváló. Fekete küllõanyák és matricák is jöttek, de ha próbára akarod tenni a szerencsédet, akkor a Kink kockáival bármikor egy röktönzött kockajátékba keveredhetsz a haverjaiddal.

Ezek a finomságok érkeztek most, de a dömping még csak most indul! Körülbelül két hét múlva érkezik a Velvárt szállítmány, villákkal, kormányokkal és a közkedvelt vázakkal, de lesz még sok apróság is benne! Május huszadik magasságában pedig a Cult és Federal szállítmányokból csemegézhettek, de május végéig megérkezik a Stolen bringák és alkatrészek dobozrengetege is.
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/