Rengeteg beérkezés a láthatáron !!!

Ahogy azt a múlt héten érkezett Kink szállítmánnyal láthattátok, megkezdtük a felkészülést a szezonra és elkezdõdött a tavaszi/nyár eleji alkatrészdömping! Mint mondtam ez csak a kezdet! Sok minden van már a láthatáron!

Konkrétan körülbelül két hét múlva fog érkezni: a várva-várt Lotek cipõk legújabb kollekciója, a mindenki által imádott ODI Longneck markolatok, Primo és S&M alkatrészek utánpótlása, de a Fit újdonságaiból is várunk néhány izgalmat, mint például az új MAC váz és kormány!

Ahogy múltkor már ígértük a Velvárt alkatrészek és vázak is két hét múlva futnak be, sok-sok kedvezõ árú, de kiváló minõségû alkatrésszel!

Május huszadika is tartogat finomságokat a legújabb Federal alkatrészek formájában, de a Cult-tól is érkezik egy jó nagy adag cucc, mindennel ami szem-szájnak ingere! Alkatrészek minden mennyiségben, OS vázak és a komplett bringák is!

Május vége felé a KHE-tõl várunk egy szállítmányt amiben alkatrészek, és kedvezõ árú Root szériás komplett gépek fognak érkezni.

Május végén még a Stolen szállítmány is befut, amiben az új és verhetetlen árú alkatrészek mellet, a közkedvelt komplett kerékpárok is érkezni fognak.

Június elején a Fixi rajongóknak fog érkezni néhány Pure márkájú kerékszett, amikbõl az agyak és a felnik is megvásárolhatók lesznek, külön is!

Június közepén
pedig a Shadow Conspiracy-tõl, és a Simple-tõl várunk újdonságokkal megrakott szállítmányokat!

Csak gyõzzétek kivárni, ezek már úton vannak, vagy lesznek hamarosan!
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/