Kun Ádámot meghívták a Circle Of Balance-ra!

Úgy néz ki, hogy Kun Ádi szeptemberben el kell, hogy látogasson Japánba, egy kis versengésre, ugyanis hivatalosan is meghívták az idei Circle Of Balance-ra, ami Kyoto-ban kerül megrendezésre!

Erre a versenyre mindössze 16 profi lett meghívva és igazi párbaj formájában lesz a verseny megtartva. 1-1 rider, egymás ellen bringázva, egyenes kieséses rendszerben jut tovább és aki utoljára marad az 5000$-al lesz gazdagabb! Ez már elég szép summa!

Hajrá Ádám, tedd oda magad!

http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/