Megérkeztek a 2012-es Velvárt alkatrészek!

Az alkatrészdömping folytatódik! A várva-várt és beígért Velvárt alkatrészek 2012-es dózis már meg is érkezett, egyenesen Taiwan-ról! Lássuk, hát az izgalmakat!

A rendkívül népszerû Velvárt Fever vázak újra készleten vannak. 20.75, illetve 21"-os méretekben, fekete, illetve kék színekben, teljesen leszedhetõ fékhardware-el és fejcsõerõsítéssel. Siess, mert gyorsan fogy!A másik nagy izgalom a Velvárt kormányok visszatérése! Az évek alatt már rengeteget eladtunk belõlük, és egy, ismétlem egy darab garanciás probléma nem volt még velük. 8.5 és 9"-os magassággal, fekete és most már krómozott kivitelben is hozzáférhetõ és mindez tízezer forint alatti összegért!Az új Velvárt villa is befutott. Könnyített papuccsal és szûkülõ lábakkal. Speciális csapágykapcsolódási része már az országúti kerékpárokról ismerõs lehet. Ha beszereled, akkor úgy néz ki, mintha egy anyagból lenne a vázzal. Fekete színben.

A szintén nagyon népszerû Velvárt agyak is újra megvásárolhatók. A Joytech/Odyssey agyak mindig is híresek voltak a megbízhatóságukról, de az Easter copy agyak is nagyon jól ki vannak találva, akárcsak a tõcsavaros Velvárt hátsó agy, amibõl megérkezett az erõsítés. Az új elsõ agy pedig rendkívül letisztult és kecses megjelenésû lett. Az összes agy ipari csapágyazott és rendkívül kedvezõ árú.

Megérkezett az új "pufi" üléskombó is, ami nem csak könnyû, de olcsó is. A Pivotal ülésünk is megújult, de a fixiseknek is jött valami a fenekük alá!A Velvárt üléscsõbilincs visszatért!Régi jó ismerõs ez a lánckerék. Hiányzott ezért újra életre hívtuk ezt a klasszikus formát. Íme a régi-új Velvárt lánckerék, 25 foggal.

A hajtókarok is befutottak, 8 vagy 48 bordával, olcsó, vagy nagyon olcsó árakon!

A szintén nagyon kedvezõ árú Pivotal csövek is újra vihetõk, két hosszban is!

Kétféle új stucnink is van. ahogy megszokhattátok már, az ára alacsony, de a kidolgozottsága pedig elég jó.Az MK918 félszemes láncokból is tudták újra vásárolni ezüst, illetve már fekete színben is!

Rendkívül kedvezõ árú fékkar és fék is érkezett.

A HC315 abroncsokból és a kistestvérébõl is jött néhány darab. Kedvezõ ár, minõség és megbízhatóság, ahyog minden Velvárt terméknél már megszokhattad!
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/