34R szállítmány érkezett!

Ééés folytatódik az alkatrészáradat. Ezúttal kaptunk néhány dobozt Csehországból, egyenesen a 34R raktárából.

Sok szép dolgot találtunk a kicsomagolás után. Ahogy már megszokhattátok, minden ultraigényesen kivitelezve és csomagolva, a legmagasabb minõségben legyártva, mindez megfizethetõ áron.

Érkezett sok-sok hiánypótló termék: csapágyak, rotorok, rotorbowdenek, fékpofák, láncok...de újdonság is van itt! A hajtókar és a fék eddig még nem volt kapható, de csak eddig! Megjöttek és olyan jól néznek ki, hogy arra nincsen szó.

Arról nem is beszélve, hogy kormányból is jött szép számmal. A 8.5"-os Barto és a 8.8"-os, Michael Beran signature Berto kormányok sokféle színben és még krómban is!

Mindezt már meg is vásárolhatjátok, vagy meg is rendelhetitek a webshop-ban.
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/