Indul a nyár! - elsõ rész, Cult

Gratulálunk minden bmxesnek, péntektõl hivatalosan is nyár van! Ezt ugye ti is tudjátok, hogy mit jelent? Elkezdõdik az évnek az a szakasza, amire a többi 7-8 hónapban folyamatosan vártatok! Felhõtlen bmx, nyár és kikapcsolódás!

Ennek fényében mi is alaposan feltankoltunk újdonságokkal és áruval, hogy minden igényeteket ki tudjuk elégíteni. Természetesen mindent nem tudunk mi sem készleten tartani, de azért megpróbáljuk a kedvenc márkáitok, legnépszerûbb alkatrészeit folyamatosan szállítani nektek!

A nyári árubõséges õrület elsõ képviselõje a két év alatt a semmibõl, mára már legendává lett Cult cég termékeivel kezdõdik, amik minden utcai harcos kívánalmának megfelel.

Strapabíró alkatrészek, de közben a súlyuk is ésszerû keretek között van és rendkívül stílusos megjelenésûek, az amerikai csapat bizonyítékáról már nem is beszélve...Trey Jones, Dakota Roche, Chase Hawk, Chase Dehart...hogy csak néhányat említsünk!

Lássuk hát a felhozatalt!


Csapjunk egybõl a közepébe! megérkezett a Cult OS vázak V3-as, azaz a harmadik generációs verziója. 8.75"-os átlépõmagasság, 13.55"-os láncvillahossz, 75-ös fejcsõ és 71-es üléscsõ dõlésszög. Taiwani megmunkálás, elérhetõ ár és garantált Cult minõség. Ja, és számos szín és méretvariáció.És, hogy legyen mit a vázba rakni, itt van a Sect villák V2-es verziója. Megnövelt gumiférõhely, hogy a legnagyobb traktor külsõk is elférjenek benne. 28 mm-es elõfutás, ami minden elsõ kerekes trükknek csak elõnyére válik. Feketében és kékben!

A Leader kormányokból sem lesz hiány. 8.5" és 9"-os magasságokban, fekete, króm és füstkróm színekben várja az utca szerelmeseit.Itt vannak a markolatok is, hogy legyn mit a kormányokra húzni. Szerintem elég lesz annyit mondanom, hogy Chase Dehart signature. Ha neki jó, akkor szerintem bárkinek...

A következõ izgalmas pont az ülés. Ebbõl egyenesen két verzió is a rendelkezésetekre áll. Az egyik a Chase Dehart, ami egy kicsit laposabb, fél-slim formájú, míg a Dak, ami Dakota Roche nevét jelöli, az pedig pefibb, Mid méretû, a kormenypörgetõknek! Sok színvariációban.


A népszerû kormánycsapágy is visszatért, de most kétféle magasságú kupakot is kapsz hozzá! Ha a kedved úgy tartja, akkor a magasabb porvédõvel kihagyhatod az alététeket, így letisztultabb összképet kaphatsz.A Doomsday pegek szuper erõs, hõkezelt 4140 Crmo acélból készültek, így bírni fogják a legkeményebb igénybevételt is. 10 és 14 mm-es tengelyekhez.
A következõ újdonságok a kerékagyak. Az elsõ kisperemes, és tõcsavaros, és persze ipari csapágyazott, így minden mai kívánalomnak megfelel. A hátsó agy mindig keményebb dió, de a Cult-nál bölcsen a Primo agyak felépítését vették alapul, ami legendásan megbízható, így hozva létre a saját hatsó agyukat. Agyvédõk elõre-hátra, illetve színkombinációk szintén rendelkezésre állnak!

A hajtókaroknál sem bíztak semmit a véletlenre. Alaposan megerõsítették mindkét végén, az eleve 48 bordás, 19 mm-es tengelyû alapmodellt, így nem sok súly feláldozásával egy lényegesen erõsebb kart kaphattok most!Az OS lánckerekek egy elég egyedi formát kaptak, ami szerintünk még szebb is, mint az amerikai testvérük ,de ezt mindenki döntse el maga. Az biztos, hogy 25 fogas és három színben elérhetõ.Láncok is érkeztek. Egy KMC 510-en alaouló, hagyományos kialakítású modell és egy félszemes verzió. Mindkettõ elegáns fekete színben, illetve a félszemesnél raszta színekben is megvásárolható!A pedálok sem szerepletek eddig a Cult kínálatában, de most már ez is elérhetõ. Masszív mûanyag forma, dupla konkávval a maximális tapadásért.

És még egy Chase Dehart alkatrész, a külsõ gumik! A Cult legelsõ gumijai, Chase tervezését dicsérik. Masszívak, stílusosak és utcára termettek. 2.1" és 2.25"-os méretekben fekete és homokszínû oldalfallal.

Végül, de nem utolsó sorban itt vannak az új Cult felnik is! 36 lyukkal, masszív profillal és kék, narancs színekben tökéletes párjai lehetnek a Match kerékagyaknak!

Rengeteg újdonságunk van még, amiket hamarosan be is mutatunk nektek az elkövetkezendõ napokban! érdemes lesz visszalátogatnotok, mert sok szép dolog van még a raktárunkban!
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/