A legendás Fit Blade villa újra bemutatkozik

A Fit évekkel ezelõtt megalkotta a Blade villát, ami azóta elég jó kis hírnévre tett szert. Könnyû, de közben gyakorlatilag elpusztíthatatlan tulajdonsága tette igen népszerûvé. Ez a villa már a V2 verziónál jár, ami mit sem vesztett a régi fényébõl, mindössze egy kis diétán esett át.

A Fit csapatban több nagyágyú is erre a villára esküszik, mint például Van Homan, Justin Inman, Brian Foster, Shawn Macintosh vagy Pat King. Ebbõl a névsorból is látható, hogy a Blade gyakorlatilag minden felhasználási területen megállja a helyét.

Ami a legjobb ebben a népszerûsítõ videóban az az, hogy nem csak száraz tények és üres szavak vannak itt, hanem elég alaposan odateszi magát mindenki a fenti névsorból a Blade V2 villával a bmx elejében!

Fit - Blade II Fork Promo from FITBIKECO. on Vimeo.

http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/