Indul a nyár! - hetedik rész, Eastern

Lassan csak megbirkóztunk a dobozok rengetegével és az utolsókat is sikerült kibontogatni. Ekkor találtuk szembe magunkat az Eastern Bikes aktuális alkatrészeivel!

Javarészt a már jól ismert "bestseller" alkatrészekbõl érkezett meg a várva várt utánpótlás, de néhány újdonság is lapult a kartonokban.

Elsõsorban az alacsonyabb árkategóriájú, ám mégis kiváló minõségû Eastern és Nitrous alkatrészekbõl rendeltünk, mert az áruk gyakorlatilag verhetetlen.Kezdjük egybõl a Nitrous felnikkel, amiket okkal szerettek annyira. Többféle színben és komplett kerék formájában is elérhetõ.

A Nitrous Throttle kormány az elsõ újdonságunk mára. 9" magas, kedvezõ árú és erõs konstrukció, feketében és gyönyörû piros színben.

A kihagyhatatlan csapágyak is itt vannak, akár a kormány, akár a középrész forgóképességét akarod fokozni, mindkét esetben van segítség! Utóbbi esetben az USA és EURO csapágyak elég ritkán beszerezhetõk manapság, tehát, ha rájuk vártál, érdemes sietned!

A közkedvet Crown Royal pedálra sem kell már tovább várnotok! Könnyû, lapos és szupertapadós, na és persze milliónyi színvariációban érhetõ el!


Az Eastern-bõl is már vehetsz Mid ülést, ami nem véletlenül annyira népszerû manapság, de ha a kombókra esküdsz, akkor a Nitrous, szintén Mid kombója is áll a rendelkezésedre, kedvezõ árban.

A Phorcys lánckereket sem kell bemutatni szerintem senkinek. 25 foggal és a szivárvány majdnem összes színében elérhetõ, nevetségesen alacsony áron!Markolatok armadája! A már jól ismert Fuquay Flyer és Coral mellet, most az új Elephant és Wiz markolatok közül is választhatsz, sok-sok színben.A fékkarból is már elég korrekt színkollekció érhetõ el. Csak jobbosban.

Agyak és rugószettek is érkeztek. A kedvezõ árú elsõ agyból is megérkezett a színutánpótlás, de az irreálisan könnyû Venus agyból is megjött a legújabb verzió, amihez háromféle tengely jár gyárilag! Akármilyen a stílusod, ez passzolni fog hozzá: tõcsavaros acél, tõcsavaros alu és normál, 14 mm-es a nehézfiúknak!

Már a boltban és a webshop-ban!
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/