Hamarosan Gyulabike Feszt

Hamarosan itt a Gyulabike Feszt, amit mi is támogatunk! Ha szeretsz ugratni egy vízparti környezetben, vagy egy jól összerakott skateparkban akarsz nyomulni, akkor jövõ hét hétvégén Gyulán a helyed!Elsõ alkalommal kerül megrendezésre a Gyulabike Crew szervezésében a Gyulabike Fesztivál, mely az ország egyik legnagyobb nyári kerékpáros versenye lesz.

Célunk egy olyan esemény megvalósítása, amely a profi versenyzõk és a laikus nézõk számára is egyaránt élvezhetõ lesz. Szeretnénk, ha a sportág színe-java összegyûlne, tapasztalatot cserélnénk egymással, és még jobban összekovácsolódna az extrém sport közösség.
A pálya és a verseny helyszíne a maga nemében egyedülálló az országban. Minden feltétel adott egy nagyszerû hétvégéhez!

A kerékpáros verseny mellett természetesen, egy fesztiválhoz méltóan rengeteg egyéb programmal várunk szeretettel mindenkit csodás kis városunkba.

Egyéb programok:
- wakeboard bemutató
- Jetski bamutató
- Dj’s
- strandröplabda
- és persze fantasztikus nyár esti bulik, Gyula város szívében.

Idõpont: 2012.július 19-20-21.
Helyszín: Gyula
Versenyszámok:
- Park: BMX, roller, inline skate, flatland
- Dirt: MTB, BMX

További folyamatos információ a csapat hivatalos web és facebook oldalán: http://www.facebook.com/gyulabike

http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/