Michael Beran napi rutinja

Michael Beran egy átlag, napi rutinnal teli naplóbejegyzésébe tekinthettek bele, de ha azt hiszitek, hogy ez is egy szokásos, sótlan "felkelek,bmxezek..." videó lesz, akkor nagyot tévedtek!

Elképesztõ képi világa van a videónak! Semmihez sem fogható amit eddig bmx videóknál láthattunk, izgalmasan van vegyítve a fikció és a valóság, méghozzá úgy, hogy Beran legjobb trükkjei is eléggé ki vannak domborítva.

Mestermunka minden porcikájában!

 
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/