Amerikai szállítmány érkezett!

Érkezett ma hozzánk néhány karton, sejtelmesen fekete csomagolásba bújtatott doboz, ami csak egy dolgot jelenthet, az áru az USA-ból érkezett.

Ez a szállítmány fõleg a hiánypótlásról szól, de több újdonság is azért helyet kapott benne.

A megunhatatlan ODI markolatokból egy teljes kartonnal jött most, két olyan újdonsággal, mint a Longneck XL, vagy a perem nélküli Longneck.

Animal-bõl TWW külsõ, RS felni, Javelin agyak és hozzátartozó agyvédõk, pedálok, markolatok, hátizsák, pegek és Nigel ülés érkezett a hiánypótlás jegyében!

A közkedvelt 410 láncokból is megjött a színes erõsítés, az újdonságok pedig a Cult-nál gyülekeznek. Pólók, trikók és Vans/Cult Waffle markolatok érkeztek, néhány stucnival, sapkával és tonnányi matricával felturbózva!
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/