Szavazz a kedvenc hazai bmxesedre!

Idén elõször a Ride.hu és a GPS Clothing úgy döntött, hogy megszervezik a ChillandRide5 alkalmából az év legjobb BMX-eseinek szavazását. "CHILL AND CHOOSE"
A díjakat szombaton a verseny eredményhírdetésével egyidõben, a következõ négy kategóriában osztjuk ki: dirt, street, park, videórész. Az eredmény a közönség szavazataiból és a zsüri döntésébõl áll össze. A négy zsüritagot Shenker Benjámin, Marics Tamás, Csepku Dániel és Králik Dániel alkotják.

A szavazást a Ride.hu oldalon tudjátok elérni. Augusztus 16-án, csütörtök este, éjjfélkor zárjuk le a szavazást. Sajnos nem mindenkirõl van aktuális videó, de véleményünk szerint az említetteknek kell szerepelnie a listán. Az értékelést ne kizárólag a videók alapján tegyétek, hanem a rider egész éves teljesítményét vegyétek figyelembe! Azt fogjuk mi is! A szavazást 1 hétre limitáltuk, hogy egy reálisabb végeredményt kapjunk és ne az egyéni online-kampányok döntsenek. Mindenkinek jó szavazást! Találkozunk ChillandRide-on!


Névsor és szavazás itt


http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/