A Velvárt csapat tarolt az OSG-n!

Szombaton lezajlott a tizenharmadik OSG. Ez a szám most szerencseszám lett a Velvárt csapatnak, mert minden kategóriában legelöl végeztek a srácok.

Kun Ádám flatland-ben az elsõ helyet zsebelte be, legyõzve egy igen erõs, nemzetközi mezõnyt, míg Jósa Dani dirt-en a legfényesebb éremmel a zsebében térhetett haza, de park-ban is az elõkelõ második helyen zárt, Michael Beran mögött!

Spikut Norbi is nagyon szépen bmxezett egész nap és csak éppen, hogy lecsúszott a dobogóról. Dirt-en a negyedik, park-ban pedig az ötödik hely lett az övé.

Szép volt srácok, és gratulálunk!http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/