Volume Bermuda váz teszt

A történet ott kezdődik, hogy nekem már nagyon sok vázam volt, mindig jó minőségűek, de most valami különlegesebbet és kidolgozottabbat szerettem volna, mint az eddigiek. Ezért döntöttem a Volume mellett.

2015 szeptemberében szereltem be a vázat. Kezdetben nem tudtam bringázni a nyári térd sérülésem miatt, de azóta szerencsésen rendbe jött és sokat tudtam használni ezt a gyönyörű vázat.A Bermuda V2-es 21”-es méretű modellt választottam, mivel 187 cm vagyok.  Az áttetsző kék színe, az ívesen húzott és kidolgozott csövek, és az exkluzív megjelenés mellett fontos volt számomra, hogy ne legyen túl alacsony a váz, és amelett, hogy elférjen a 45-ös lábam, legyen rövid a hátulja.Szerencsére ez a váz pont ezekkel a paraméterekkel rendelkezik. Első látásra úgy tűnhet hosszú a hátulja, de ez nem így van, csak a papucsa van megnyújtva, ezzel azt érték el, hogy ha valaki peggel és agyvédővel használja, akkor ezek kényelmesen el tudnak férni.

Az eddigi tapasztalatom (amellett, hogy mindenki megdícséri milyen jól néz ki
J), az hogy nagyon masszív és könnyen irányítahtó számomra. Én dirtön és parkban bringázok főleg, de ha streeten használnám ott is megállná a helyét a geometriájának köszönhetően.


Ha szeretnél egy magas szinten kidolgozott és elnyűhetetlen amerikai vázat, akkor ajánlanám neked a Volume cég vázait. Én nem bántam meg, hogy ezt választottam! :)http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/