Szőke Soma
2014-01-27 11:39

Szőke Soma vagyok, Martfűi lakos, a Clone Bikes csapat tagja.
Körülbelül 4 és fél éve kezdtem el bmx-ezni, mert volt egy kis pálya itt Martfűn... Már volt egy régi flatland biciklim akkor (KHE Titus, belső rotoros, gyönyörű volt..:D), mivel kis koromban bátyám sokat flatlandezett és én is szerettem volna megtanulni, nem túl sok sikerrel. Ezt a pályánkat elvitték, mivel zavarta az ott lakó embereket az elemek csattogása. Ezután volt még egy félig leborított pályánk, amit ugyanúgy elvittek egy év után, mert nagyjából egy szórakozóhely volt esténként. Szerencsénkre elég jó nálunk a street, így ott bicikliztünk nagyon sokat. 
Mostanában leginkább már csak Szolnokra járok biciklizni, ott van egy kis görland pálya, két félcső, és egész jó a street is. 
Legtöbbet Osgyán Gergővel, Szomolányi Márkkal, Nagy Dáviddal és Benedek Rolival szoktam biciklizni, ők is itt laknak Szolnokon vagy a közelében. Kedvenc biciklisem jelenleg Garrett Reynolds, hihetetlen hogy milyen sebességgel pakolja a trükköket, és még technikázni is szokott! Kedvenceim közé tartozik még Nathan Williams és Simone Barraco is. Engem leginkább a profi videók motiválnak, egyszer nagyon akarok szerepelni  egy profin megszerkesztett videóban, amit sok ezren megnéznek! Természetesen az is motivál, hogy egyszer benne szeretnék lenni a magyar élvonalban, de ez innen vidékről nem olyan egyszerű. Próbálkozok segítőkész és kedves lenni a kezdő biciklisekkel, emlékszem nekem is milyen sokat segített egy dicséret vagy egy tanács egy jobb biciklistől mikor még elkezdtem.
Bikecsekk 2014
váz: Kink Titan
villa: NA
kormány: Kink lynx
markolat: ODI longneck
fejcsapi: Cult
stucni: megfordított Animal
hajtókar: Kink Pillar
hajtáscsapi: Primo
lánctányér: Animal sprocky balboa
lánc: Odyssey bluebird
pedál: Primo
elsőkerék: NA
hátsókerék: Kink incitie agy, éclat x-odus felni és odyssey path 2.1 hátsógumi, éclat peg
ülés: NA
üléscső: nonameÉs néhány link ahol Soma videóit nézhetitek meg:
A legfrissebb
Kimaradt felvételek
Egy nap 2013 év elején

Vissza a cikk listához


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro