Zöld Gergő
2022-06-29 00:00

A nevem Zöld Gergő, 23 éves vagyok és Budapesten élek.

A Magyar Freestyle Bmx Sportegyesület által működtetett, Velvárt BMX Suli vezető edzőjeként dolgozom, emelett a Velvárt BMX Shop PRO csapatának tagja vagyok.

 

Mivel fő állásban foglalkozom a Bmx-el, ezért nem csak a gyerekek, hanem a saját fejlődésemre is nagy hangsúlyt fektetek. Immáron 3 éve erősítem a hazai Profi mezőnyt, ahol a versenyeken rendszeresen a legjobb 5-ben végzek, de volt alkalmam a dobogó legfelső fokára állni Profi kategóriában. A stílusomat nem nevezném “verseny specifikusnak”, de a hazai viszonylatban egyedülálló.

Erősségeim közé tartozik, hogy könnyedén alkalmazkodom a különböző pályákhoz, legyen az fából, betonból, vagy földből.

 

A fejlődésemet óriási léptékben segítette a Velvárt támogatása. Mindig patent bringával bicózhatok, 100%-ban a fejlődésre és az új dolgok megtanulására koncentrálva. A jövőben szeretnék nagyobb volumenű videós projekteket készíteni és még több versenyen megjelenni a Velvártot képviselve.


Vissza a cikk listához


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro