Licit

Licit használati útmutató

A webshopot megnyitva mostantól három új opció közül választhatsz.

1. Az elsõ gomb a "Licitálható termékek". Erre a gombra kattintva láthatod azon termékek listáját amikre aktuálisan licitálni lehet. TÉNYLEGES LICITET CSAK REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓ TUD LEADNI! Licitáláshoz tehát elõször be kell lépned. Majd a "Licitálok erre" linkre kattintva jutsz el a tényleges licitálási oldalra. A licitáló oldalon meg kell adni egy érvényes licit összeget ami automatikusan 500 Ft-al meghaladja a licit aktuális állását. Természetesen ennél magasabb összeget is megadhatsz, maximum érték nincs. A licitet a "Licitálok" gombbal érvényesítheted. 

Az, hogy ajánlatoddal elnyered-e a terméket vagy sem, a licitidõszak végén derül ki. Lehet, hogy rálicitálnak az ajánlatodra, lehet, hogy valaki villámáron elviszi a terméket. Ezért célszerû folyamatosan figyelemmel kísérned a licit állását.

A terméket meg is veheted a megadott villám áron a "Villámáron megveszem" gombra kattintva. Ebben az esetben Te vagy a nyertes és a licit azonnal lezárul.

Figyelem! A licitálható termékeknél elõfordul, hogy minimál árat is megadunk, ami a kikiáltási árnál magasabb is lehet. Tehát, ha az ajánlatod nem éri el a minimál árat, nem nyered el a terméket.

Ha nincs villámáras vásárló és az ajánlatok elérik a minimál árat a licitidõszak lejártával a legmagasabb ajánlattevõ lesz a nyertes. A nyertest munkatársaink értesítik ki.


2. A második gomb a "Termékajánló". Itt azokra a termékekre szeretnénk felhívni a figyelmedet amelyek újabbak, érdekesebbek lehetnek számodra. Érdemes böngészni ebben a listában.


3. A harmadik gomb az "Ezt keresik mások" Itt láthatod a legkeresettebb, legnépszerûbb termékeket.

Mégegy változás, hogy ezentúl a webshop bármely terméklistájában kiválaszthatod, hogy a megjelenítendõ termékek ár illetve név szerint növekvõ vagy csökkenõ sorrendben jelenjenek-e meg.

Jó licitálást és böngészést kívánunk!


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro