Törzsvásárlói kedvezmények
Minden nálunk vásárolt komplett kerékpár első szervize ingyenes.
Express csomagküldés.
Az ország legnagyobb BMX szaküzlete kimagasló árukészlettel és szakszervizzel.

RÓLUNK

Üzletünket 1922-ben alapította Velvárt Nándor, a kor egyik legismertebb magyar kerékpárversenyzõje. A cég által gyártott verseny és közhasznú biciklik az 1936-os Brüsszeli Világkiállításon díjat nyertek.

A II. Világháború utáni államosítás következtében a cég lehetõségei is minimálisra zsugorodtak, de továbbra is gyártottak versenykerékpár vázakat a hazai élversenyzõk számára.

1992 óta társas vállalkozásként folytatva mûködésünket igyekeztünk a kor szellemének megfelelni és a vásárlói igényeket mindinkább színvonalasan kielégíteni.


Ennek keretében elkezdtünk foglalkozni az extrém sportok egyik vállfajával a BMX-el. Az akkor neves gyártóktól -GT, Peregrine, Hoffman, S&M, Dragonfly- hoztuk be árukínálatunk jelentõs részét.
A kezdetek óta világszinten is egyre népszerûbbé vált a BMX-ezés, ezért nagyon felgyorsult a termelés, gomba módra szaporodtak a piacon a gyártók és forgalmazók. 

Magyarországon is egyre kedveltebbé vált a BMX, így –a növekvõ igények kielégítése érdekében- egyre több külföldi céggel vettük fel a kapcsolatot. Termékpalettánkon mára már megtalálhatók a világ majdnem összes gyártójának termékei. A kerékpár és alkatrész választékunkat kiegészítettük a BMX stílusnak megfelelõ ruházati termékekkel, kiegészítõ és védõ felszerelésekkel.

Olyan sztárok is jártak üzletünkben a közelmúltban mint Dan Lacey, Stevie Churchill, Logan Martin, Daniel Sandoval, Dakota Roche, akik mind elismerően nyilatkoztak üzletünk kínálatáról.


Az elkövetkezendõ idõszakban is igyekszünk minél színvonalasabb formában kielégíteni az egyre növekvõ igényeket.


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro