Sunday Park Ranger váz 20.75" cián

A legújabb Sunday Ranger Park váz kifejezetten park, street felhasználásra tervezett BMX váz- A Street Sweeper inspirálta a tervezőket akik annak csöveit és rövid láncvilláját felhasználva egy technikár vázat alkottak meredek fejcsővel, magas BB-vel, üreges papucsokkal, integrált láncfeszítővel és szignifikánsan alacsony átlépő magassággal. Leszedhető féktartóal és rotortartóval. Az első háromszög a tradícionális Nightshift-stílust képviseli belső megerősítésű alsócsöve extra erőt ad a vázhoz.
100% 4130 crmo csövek, duplán húzott felső- és alsócső belső megerősítéssel, integrált üléscső-bilincs. Húzott üléscső és "miter cut" felsőcső ami egy tökéletesen precíz illezstést eredményez, így erősebb és tartósabb lesz a váz ezen a kritikus ponton is. Elkeskenyedő láncvilla és támvilla ad letisztult megjelenést a váznak, továbbá megfelelő távolságot egy széles külsőnek és csökkentett súlyt eredményez. 8mm széles üreges papucsok olyan súllyal mint az 5mm tömör papucsok de erősebbek. 20.75" felsőcső, 75.25° homlokcső dőlésszög, 71° üléscső dőlésszög, 12.7-13" láncvilla-hossz, 11.625" BB magasság, 7.625" átlépő magasság, 2.4" külsővel is használható. Különleges megjelenés!
Márka: Sunday Cikkszám: 00969492 Súly: 0 kg
ÁR: 139 990 Ft

DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro