BMX bemutató - Eastern Reaper 2013
2013-10-09 12:38

Az Eastern Reaper egy haladó kategóriás bringa, így minden alkatrésze megfelel a komolyb kihívásoknak.
Kezdjük rögtön a vázzal és a villával.

Mindkettő anyaga 4130 Cr-Mo mely ellenáll a legkomolyabb kihívásoknak is. Felsőcsöve 21"-os, így a magasabb riderek is kényelmesen fogják érezni magukat rajta. A villa előfutása 25mm, így egy igazán technikás gépet kap aki megvásárolja a kerékpárt.


https://www.velvartbmx.hu/images/Complete%202013%20reaper-bl%20silver-a.jpg
A Reaper kormány a 8.5" magas, szélessége 28.5", 1 fokos hátrahajlása és 12 fokos felhajlása van. A kormány egy igényesen kivitelezett 6061-s anyagú Compressor befogóhoz csatlakozik.


4130 Full Cr-Mo hökezelt Reaper hajtókar, Porchys lánckerék egy bombabiztos egységet képez. Az erőátvitelt egy feketére festett félszemes lánc biztosítja. A bringa hátsó agya a már jól ismert és hibátlanul működő Bi-Rection, amely egy laza mozdulattal - na jó annál picit bonyolultabban - balos meghajtássá alakítható. Első agy tekintetében is megkapta az ipari csapágyakat.Elöl ésa hátul is dupla falú felnivel van szerelve a reaper, ezzel a stabil kerék kérdése kipipálva.


A 20x2.3-as Fuquay Flyer külsők tovább fokozzák a kerekek stabilitását, és igen jól tapadnak majd.A maximális fékhatás kedvéért szilikon anyagú betéteket kapott a kerékpár, így a komplett bringák egyik leggyengébb pontja is maximálisan ki lett küszöbölve.


Szinte minden porcikáját bemutattuk a Reaper-nek így megláthattátok, hogy az Eastern tud és tudott is mindig igényes és magas színvonalú bringákat építeni.
Ha valaki tudatosan választja ki a kiszemelt bringáját és megkérdez minket is, hogy mit ajánlunk, akkor nem érhetik  kellemetlenségek.
Ajánljuk ezt a bringát a magasabb tudásszintű ridereknek, akár 180-190 cm-s magassághoz is.

Ára 154.990.-

Ezt és a többi modellünket megtekintheted a következő linken.Jó vásárlást kívánunk.

Vissza a cikk listához


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro