BMX bemutató - Cult Leader 2014
2014-02-04 13:50

Közeleg a tavasz és jön a jó idő. Szeretnénk nektek kicsit segíteni a válogatásban, ha szeretnétek új bringát a szezonra. A Cult felső-kategóriás komplett kerékpárja a soron következő a Bemutató sorozatunkban.
A narancs színű Leader full crmo anyagból készült, 20.75" colos vázzal van felszerelve, leszedhetõ féktüskékkel. 75 fokos fejcsődőlésszöge van, mely kényelmessé teszi az első kerekes trükköket, többek között a nose manualt. Felszereltségének köszönhetően kiválóan helyt áll intenzív, profi felhasználási körülmények között is.

Kerekei jól felszereltek, könnyűek és megbízhatóak:
Elsõ kerék: Cult Match alu agy, 10mm-es tõcsavaros tengely, 36 lyukas, szimpla falú, 20X2.35-ös Dehart külső
Hátsó kerék: kazettás, ipari csapágyazott, 14mm tengely, 36 lyukas, dupla falú, 20X2.0-ás Dehart külső


9" magas (full crmo) kormányával és az 52mm-es elõfutású felültöltős stucnijával, a magas ridereknek is kiválóan alkalmas.


Narancs oldalfalú Dehart külsõgumikkal, ipari csapágyazott agyakkal és 3 részes hõkezelt hajtókarral felszerelt. 13.65"-os láncvillahosszal megkönnyíti a forgós trükkök kivitelezését. A 11.8" colos középcsapágyház magasságával tökéletes választás street felhasználásra


A bringa egyik specialitása a narancs feliratos Pivotal Cult DAK signature ülés. A másik különlegesség a  Vans-Cult kollaborációs markolat, a Vans cipők talp-mintáját idézi amelyet az amerikai ODI cég gyárt.Kifinomult és letisztult kialakítású hajtókar; hõkezelt crmo anyagből készült. 25-9-es áttétellel a legkényelmesebb opció street felhasznhálásra.
Elérhető FEKETE színben is, gumi-színű futófelületű külsőkkel!Mindegyik modellt megtaláljátok a Velvartban 159.990 Ft-os áron!

Bemutatót készítette: Pápai Dani

Ráadásként a Cult oszlopos tagjáról, Chase Hawkról egy kisfilm. Láthatjátok hogy telik egy napja a profi ridernek. Érdemes megnézni!

Chase Hawk: Dawn to Dusk - More BMX Videos

Vissza a cikk listához


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro