Bemutatkozik a Fit Wi-Fi váz
2011-03-07 20:03

Az új Fit szállítmányban volt egy izgalmas új váz is, ami a Wi-Fi névre hallgat. Erről szeretnénk néhány mondatban bővebben nyilatkozni.

Ezzel a vázzal a Fit újra felvett a palettájára egy "nem USA made" vázat, ami egyet jelent a kedvező árral. Az utóbbi időben hiányos volt ez a kategória a Fit-nél, konkrétan nem volt ilyen vázuk, de most újra van elérhető árú modelljük.

Az alacsonyabb ár nem jelent egyet az alacsonyabb minőséggel. Nagyon szép, és precíz a a kidolgozása, és a felhasznált anyagokkal sincs semmi probléma. Egész egyszerűen az amerikai és a taiwan-i gyártás különböző költségeiből jön létre az áreltérés.

Ezt a vázat elsősorban a technikás stílus szerelmeseinek találták ki! Minden porcikájában ezt sugallja.

A szokásosnál meredekebb fejcső, ami 75.5 fokos, és a szokásosnál rövidebb láncvillahossz, 13.10"-13.25", is erről árulkodik.

A 11.6" magas középrész és a 8.5"-os vázmagasság is a legmodernebb vázgeometriai sajátosságok közé tartozik.
A Mid-es középrész és az integrált kormánycsapágy, a leszedhető féktüskével pedig már alapvető felszereltségnek tekinthető!
Fekete és sötétkék színben érhető el, 20.5, 20.75, 21 és 21.25-ös méretekben.

Jó geometria, szép kidolgozás, számos variáció. Mit kívánhat még az ember 69990 Ft-ért!?

Az említett részleteket pedig a lookbook-ban találod meg:

Vissza a cikk listához


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro