Gran Royal Creeper bemutató!
2011-06-06 08:59

Ezúttal egy rendhagyó kerékpár bemutatóval jelentkezünk. Konkrétan egy Gran Royal Creeper fixit nézünk meg.

Erről a márkáról tudni kell, hogy a bmxeket gyártó Eastern Bikes leányvállalata, ami kimondottan városi felhasználásra szánt kerékpárokra szakosodott.Érződik is a bmx-es rokonság mivel már a váznál feltűnhet a bmx-es stílusú integrált üléscsőbilincs, integrált kormánycsapágy és az erősítés az alsó cső/fejcső találkozásánál. Ha már a váznál tatrunk akkor meg kell említenünk, hogy 1020-as Hiten csövekből készült, többféle méretben és kimondottan erőszakos felhasználásra lett kitalálva.Az összhang nagyon szép a villával, ami szuper erős 4130-as crmo csövekből lett összerakva, hogy kiállja az ugratások próbáját. Egyenes lábai, és kicsi papucsai szintén a bmxekre hajaznak egy kicsit.

Szerencsére a gondos tervezésnek köszönhetően a kormánypörgetés sem probléma!

A kormány is szintén Cr-mo, és 2.25"-os magassággal bír, továbbá elég nagy szélességgel is, így mindenki kedvére tudja majd levágni azt! Attól függően, hogy ki mire szeretné majd használni.

Az ülés is nagyon ízléses darab a GR logóval és a versenycsíkokkal!A markolatunk a már jól ismert Eastern Coral, ami még mindig kényelmes és barátságos kapaszkodó. Egy fixin is kifogástalan munkát fog végezni.A középrész, az ilyen bringákon megszokott Euro csapágyazású, és jelen esetben egy ipari csapágyazott monoblock-al és egy alumínium hajtókarral lesz teljes, aminek 47 fogas, egy sebességes, alu lánckereke van.

Újabb régi ismerős az Eastern Crown Royal pedál, ami az egyik legtapadósabb műanyag pedál jelenleg a szakmában!

A félszemes, feketére festett lánc is elég szép kiegészítője a Creeper-nek. Erős és könnyen be lehet lőni így a tengelytávot is!Elől-hátul ipari csapágyazott Gran Royal feliratos, magas peremes, pályaagyakat találunk, rozsdamentes küllőkkel, és Kinlin MX-5, magas profilú felnikkel összefűzve! Hátul nagyon szépen megmunkált és kikönnyített fixi lánckereket találunk, ami masszív láncokhoz lett kitalálva.A hátsó agy további extrája, hogy a fixi állás mellet, a túlsó oldalára egy szabadonfutó racsnit is fel tudunk szerelni, ami jár is a Creeper-hez, akárcsak az első-hátsó fék, fékkarok, bowdenek és bowden rögzítők!Összességében itt egy bringa, ami arra született, hogy meghódítsd vele a város utcáit, akár mindennapos használat közben, vagy akár trükközések, és ugratások közepette is! És mivel szettben jár hozzá a "single speed" készlet így a szolidabb vérmérsékletűeknek is kiváló alternatíva lehet a városi közlekedésre a Creeper!

Vissza a cikk listához


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro