Gain Stealth könyökvédő L

Maximális védelem a terjedelmes megjelenés nélkül.
A Stealth könyökvédők mindent képviselnek, amit kereshetsz, ha újat szeretnél. Ezek a szupervékony, csúcsminőségű betétek félig perforált DuraTec neoprén anyagból készülnek, puha antibakteriális béléssel, és maximális légáteresztést és verejtékáteresztést biztosítanak.

Ezek a könyökvédők EN1621-1 tanúsítvánnyal rendelkező habszivacs betétekkel készülnek - ez egy vékony viszkoelasztikus poliuretán anyag, memóriahatással és kiemelkedő ütéselnyelő tulajdonságokkal. Ütés után gyorsan visszanyeri eredeti formáját, az energiaelnyelés minimális szinten tartja a könyök területére ható ütközési erőket. Az előlap rendkívül tartós és rugalmas KEVLAR anyaggal van bevonva.

A gumicímkés tépőzáras fülek egyszerű és stílusos illeszkedést tesznek lehetővé. A kétrétegű szuperpuha, nedvességelvezető hátsó panelek és a szilikon nyomott rugalmas belső csík megakadályozzák a Stealth könyökvédők elcsúszását.

A Stealth könyökvédők XXS-től XXL-ig terjedő méretben kaphatók – minden versenyző számára, beleértve a legfiatalabbakat is!
Márka: Gain Protection Cikkszám: 00970899 Súly: 0 kg
ÁR: 20 500 Ft

DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro