Éclat Shift FC/CS RHD hátsó agy fekete

Egy gyöngyszem 2022 óta az Éclat palettán. A Wethepeople szabadalmaztatott HYBRID SYSTEM technológiáját felhasználva a Shift Freecoaster akár 33%-kal könnyebb, mint bármely más Freecoaster, és egyesíti a kazettás hátsó agy simaságát és tartósságát a Freecoaster végtelen lehetőségeivel. A Viper és Gong Nylon agyvédőkkel és egy állítható rendszerrel párosítva a Shift pillanatok alatt könnyen átalakítható kazettás kerékaggyá.

A Freecoaster új hajnala elérkezett, és a Shift áll az élen.
6061-T6 ötvözet agytest, 14mm edzett, hőkezelt, crmo normál tengely, 3 db kiváló minőségű driver csapágy, 2 db nagy teljesítményű, tartós csapágy az agyházban. 9 fogas driver. „MagnaDrive” mágneses meghajtó a nagyobb teljesítmény és megbízhatóság érdekében, hihetetlenül megbízható és könnyű freecoaster agymechanizmus, könnyen átalakítható kazettás hubbá, további alkatrészek nélkül.
Súly
510 g
Márka: Éclat Cikkszám: 00970590 Súly: 0 kg
ÁR: 58 990 Ft

DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro