Éclat Morrow kormány 10" fekete

Az Eclat PRO rider, Ty Morrow a saját Morrow kormányát a már meglévő DIVE kormányra alapozta, de néhány változtatást eszközölt a hajlításon, a geometrián és a csővastagságon, hogy elpusztíthatatlan legyen. 

Egyedülálló 20,5 mm-es sima keresztcsövet használtunk, hogy megakadályozzuk a csavarodást, és hogy egy nagyobb, 10" kormányba kerülhessen, különösen Ty erőteljes bringázási stílusa mellett. Ez lehetővé tette számunkra, hogy növeljük a horpadásállóságot anélkül, hogy növelni kellett volna az átmérőt és károsítanunk a kormány esztétikáját.

Full hőkezelt 4130 crmo, 7/8" multiple butted csövek, 20,5 mm-es pg keresztcső a nagyobb szilárdság és tartósság érdekében. 10″ magas, 30,15″ széles, 11° hátrahajlás, 3° felhajlás, nagy sugarú hajlítások / 1,8 mm-es vastagság a hajlításoknál / 22,2 mm-es rögzítéssel.
Márka: Éclat Cikkszám: 00970582 Súly: 0 kg
ÁR: 29 990 Ft

LEGUTÓBB MEGTEKINTETT TERMÉKEK


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro