Éclat Seeker pedál fekete

A Seeker Pedál vágyból és szükségből született. Az Éclat PRO csapatából sokan kértek olyan pedált, amely nagyobb  felülettel de valamivel vékonyabb profillal rendelkezik.

A hagyományos csapágyak használatával korlátozva van pedáltestet vastagsága. A probléma leküzdésére az Éclat kettős csapágy- és perselyrendszert alkalmazott, amelyet a legendás Surge alu pedálban használtak, ezt kombinálták egy üvegszál erősítésű nylon pedáltesttel.

A végeredmény egy olyan pedál, amely nem csak profiljában vékonyabb, mint bármelyik másik Éclat pedál, hanem nagyobb felülettel, kettős homorú kialakítással és mikro bordázattal kombinálva – ez az egyik legjobb érzést nyújtó és leginkább támogató Éclat pedál. A nagyobb pedál nagyobb tartást biztosít a lábnak, különösen olyan trükköknél, amelyeknél a láb leeshet (pl. tailwhip), valamint kemény érkezéskor is, mivel a terhelés jobban szétterül és egyenletesebben oszlik el.

A zárt csapágyak és az extra támogatást biztosító persely segítségével a Seeker pedál kialakítása lehetővé tette, hogy megnöveljék a tengely méretét, és erősebbé tegyék, valamint sokkal simább és hosszabb élettartamú lett.
102mm széles, 107mm hosszú, 22mm magas

Márka: Éclat Cikkszám: 00970612 Súly: 0 kg
ÁR: 13 490 Ft

LEGUTÓBB MEGTEKINTETT TERMÉKEK


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro