Gain Stealth térdvédő XS

Kiváló térdvédelem a terjedelmes megjelenés nélkül.
A Stealth térdvédők mindent képviselnek, amire szükséged lehet. Ezek a szupervékony, csúcsminőségű betétek félig perforált DuraTec neoprén anyagból készülnek, puha antibakteriális béléssel, és maximális légáteresztést és verejtékáteresztést biztosítanak.

A Stealth térdvédők EN1621-1 tanúsítvánnyal rendelkező habszivacs betétekkel rendelkeznek - ez egy vékony viszkoelasztikus poliuretán anyag memóriahatással és kiemelkedő ütéselnyelő tulajdonságokkal. Ütés után gyorsan visszanyeri eredeti formáját, az energiaelnyelés minimális szinten tartja a térdre ható ütközési erőket. Az előlap rendkívül tartós és rugalmas KEVLAR anyaggal van bevonva.
A térd mindkét oldalán található kiegészítő párnázat még nagyobb védelmet nyújt a pedálok, hajtókarok vagy bármilyen más becsapódás ellen. A gumicímkés tépőzáras fülek egyszerű és stílusos illeszkedést tesznek lehetővé. A kétrétegű szuperpuha, nedvességelvezető hátsó panelek és a szilikon nyomott rugalmas belső csík megakadályozzák a Stealth térdvédők elcsúszását.

A Stealth térdvédők XXS-től XXL-ig terjedő méretben kapható – minden versenyző számára, beleértve a legfiatalabbakat is!
Márka: Gain Protection Cikkszám: 00970902 Súly: 0 kg
ÁR: 26 990 Ft

LEGUTÓBB MEGTEKINTETT TERMÉKEK


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro