Vázbemutató - Cult 2016

Már Magyarországon is kaphatóak, a vadonat új 2016-os Cult vázak. Valamelyiken kis módosítások történtek, valamelyik teljesen új típus, de mindegyik a mai lehető legmodernebb geometriával és anyagok felhasználásával készült! 100% hőkezeltek, a „Cult Classic” továbbfejlesztett eljárásával 4130 Crmo anyagból húzva, ezzel garantálva a tartósságot és a fokozott anyagszilárdságot. Az összes modelljükön alkalmazzák a csövek és a fejcső kapcsolódásánál az erősítéséket, amiken megtalálhatóak a gyönyörűen beleesztergált logók. Mindegyik belső megmunkálású középcsapágyházzal, 5 mm vastag papuccsal, leszerelhető féktüskékkel és 2,4”-es gumikat fogadó láncvillával rendelkezik, ezekkel a ma elérhető, legmodernebb technikákat egyesítették vázaikba.

DAKOTA ROCHE SIGNATURE V2 VÁZ

Dak méltán népszerű vázának továbbfejlesztett verziója. Geometriában két módosítás történt a vázon az előző modellhez képest. 75 fok helyett 75.5 fokos lett a fejcső dőlésszöge, hogy még könnyebb legyen megtartani a bringát, ha nose manuálozol. Továbbá 13,5 helyett 13.25-ös lett a hátsó villa hossza, ezzel megkönnyítve a forgásokat, ez különbség nagyon sokat számít, ha egy csúszásból akarsz 180-at vagy 360-at! Elérhető 20.75-ös méretben, piros-oxid színben.
Ára: 85990 Ft
Dakota ebben a videóban mutatja be mit is tud ez a váz.


CHASE HAWK SIGNATURE VÁZ

A világon az egyik legkedveltebb bmx rider, Chase Hawk váza. Különleges hátsó láncvilla kialakításának köszönhetően, az eddigi szinte legmerevebb és legmasszívabb váz, a 2.4-es gumik kényelmesen beleférnek, még úgy is, hogy ha kaptál egy nagy 8-ast a kerekedbe. Azoknak ajánljuk a vázat, akik technikásan bicikliznek és streeten, parkban, dirtön egyaránt megfordulnak. Ehhez járul hozzá a 75 fokos fejcső dőlésszög, a 13,5-ös láncvilla és a váz egyedi geometriája, amelyet Hawk tervezett. Elérhető arany vintage színben, ami különleges felületű festéssel és egyedi matricázással kapható.
Ára: 75990 Ft
Itt látható, ahogyan Chase  teszteli az új vázát.

ALEX KENNEDY SIGNATURE VÁZ

Alex Kennedy signature modellje, ami megegyezik az OS széria bevált geometriájával és méreteivel. A 75 fokos fejcső szög, a 71 fokos üléscső dőlésszög, a 13,5-ös láncvilla és a 8.75-ös átlépő magasság teszi egy igazi new school streetes utcai géppé. Amivel egyaránt menni fognak a szintugrásos és a technikás peges trükkök is, mint ahogy azt Alex Kennedytől is megszokhattuk vérbeli lazasággal fűszerezve. Elérhető 20.75"-ös méretben, szürke színben.
Ára: 85990 Ft

SOS VÁZ

Az SOS rövidítés alatt azt értjük, hogy Short OS váz. A „rövid”, szócska a váz láncvilla részére utal, ami extra rövidnek számít a bmx vázak között a 13-13.325-ös hosszúságával. Ezzel egyes csúszásoknál és a forgásoknál is nagyon megkönnyítve a dolgunkat. Ezért nem csak streetre ajánljuk, hanem park ridereknek is, akik szeretik a forgós trükköket. A 75.5-ös dőlésszögű fejcső és a 8.65”-ös átlépő magasság teszi még igazán vonzóvá a park-street riderek körében. Elérhető 20.75-ös méretben ezüst és limitált kiadású ANDREW CASTANEDA X THE TRIP COLLAB kék színben is!

Andrew Castaneda élesben teszteli signature vázát ebben videóban.
Ára: 85990 Ft

STONE COLD VÁZ

A Cult " Stone Cold " váza Trey Jones nevére van fémjelezve. Ha ismered Trey videóit, akkor nem kell bemutatnunk az őrült csúszásait és stílusát. Ezért azt a fejlesztést vitték végre a vázon, hogy a láncvilla aljára plusz egy réteg Crmo anyagot hegesztettek, ezzel megelőzve a horpadásokat és kopást. Ezért ajánljuk mindazoknak akik, sokat csúsznak pegen illetve hajtókaron, nekik ez lehet a legjobb választás! 75 fokos homlokcsõ dõlésszög, 71 fokos üléscsõ dõlésszög, 13,5-ös láncvilla és 8.75-ös magasság jellemzi a vázat. Nem csak streeteseknek! Elérhető fekete színben, 20.75-ös méretben.
Ára: 79990 Ft


TRF VÁZ

A Cult „TRF” váz, a trails és dirt szerelmeseinek készült, mivel hosszabb a láncvillája (13.85”) és laposabb a fejcső dőlésszöge (74.5”), mint a többi Cult váznak. Hátsó támvillája elkeskenyedik, ami könnyebbé és egyben erősebb fizikájúvá teszi a váz hátulját. Egyszóval egy igazi ugratásra termett váz, ami csak azt várja, hogy beépítsék és szálljon egyik lyukas ugratóról a másikra! 20.75" felsőcső-hosszal, fekete színben elérhető. 85990 Ft
Ebben a videóban Steven Mack mutatja meg saját TRF vázával, hogy kell szállni a dirtökön ezzel a modern gyönyörűséggel.
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/