Vázbemutató - Federal 2016

Az egyik legerősebb street csapattal büszkélkedhető Federal márka több új signature vázat dobott piacra, amik már Magyarországon is a Velvartban megtalálhatók.
Az első signature váz Anthony Perrin-é

A Vans csapatát is erősítő francia fenegyerek signature váza. 20.75 és 21-es méretben dobták piacra. A legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő 4130 crmo csövekből hegesztett váz, aminek megjelenése is magával ragadó. Aki már látta bringázni ezt a srácot, az biztosan tudja, mekkora szinteket is vállal be biciklijével. 15-20 lépcsőfoknyi magasságból sík talajra érkezni nem egy biciklibarát dolog, ez a váz mégis elég sok ilyet kibír a videók tanúsága szerint, itt. Aki egy ilyen vázat választ, nagy eséllyel sokáig nyúzhatja.
További részletek: 75.2 fokos homlokcső dőlésszöggel, és 71 fokos üléscső dőlésszöggel lehet megvásárolni. Meglehetősen rövid láncvillahossza - ami mindössze 13.2" - lehetővé teszi a könnyedebb forgásokat is. Mindennek tetejébe még a súlya is baráti, alig több mint 2 kg!

A második váz Stevie Churchill-é

Stevie Churchill egy erős, izmos srác, az a fajta bmxes, aki izomból bead mindent. Signature váza is hasonló elvet követ, izomból összerakták, nagyon egyben van. 2,3 kg-os súlya mellett számos, a vázon található erősítések is arról tanúskodnak, hogy így próbálták a váz élettartamát kitolni. A Perrin vázhoz képest talán a láncvilla hossza a legszembetűnőbb különbség. Churchill úgy látszik, a 13.5-ös hosszt jobban preferálja.
A váz 75.3 fokos homlokcsővel és 71 fokos üléscsődőléssel készült.
Itt nézhetitek meg hogy bringázik Stevie.

A harmadik váz Dan Lacey-é

Dan Lacey-t azt hiszem senkinek sem kell bemutatni. Már a 2009-es első Brighton Aint Ready című videóban is nagyon kemény részt láthattunk tőle. Azóta eltelt 7 év, a szintet pedig azóta folyamatosan emeli. Signature váza a legjobbak között van, ez nem vitás, hiszen 10 év tapasztalatát adta Dan a vázhoz. Ugyanis ő már 10 éve a Federal csapatát erősíti. A legújabb váza pedig ennek a jubileumnak a jegyében született. Extra strapabíró 6.5 mm-es papucs, 9"-os átlépőmagasság, beépített láncfeszítő, amik jellemzik ezt a vázat. 2,2 kg-mal, illetve 20.75 és 21-es méretben és különleges clear gold színben vásárolható meg. A váz promoját itt láthatjátok.

A negyedik signature váz Bruno Hoffman-é

Bruno Hoffman signature váza a hosszabb vázak kedvelőinek tökéletes választás. 21-es és 21.25-ös méretben, 13.6-os láncvillával érhető el. Bruno stílusa meglehetősen egyedi, igazán szereti a manual kombókat, melyeket öröm nézni. Nem, ő tényleg nem az a tipikus kp-vp-s srác. Viszont a street riderek között méltán ő az egyik legnépszerűbb. Rengeteg csúszós, forgós trükk van a tarsolyában. Ennek a váznak igencsak bírnia kell alatta. Akik a korlátokat és szegélyeket sűrűn használják, azoknak a srácoknak is nyugodt szívvel ajánljuk Bruno vázát, aminek ráadásul első háromszöge duplán húzott crmo csövekből készült. Elég kevés a valószínűsége, hogy cserbenhagy az utcán.
Brunoról itt láthattok egy rövid videót.
http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/