Vázbemutató - Haro, Premium 2016

Ahogy talán már azt mindenki tudja, pár éve már nem csak a kezdő kategóriás Haro komplett bringák vásárolhatóak meg hazánkban, hanem a cég régen várt, felső kategóriás termékei is elérhetőek amelyeket a világ élvonalát meghatározó riderei is használnak. Dennis Enarson, aki az év ridere volt az USA-ban és talán a flatland kivételével minden stílusirányzatban kimagaslóan teljesít, illetve Chad Kerley, aki street-en tartozik az élvonalba, és mindkettőjükről elmondható, hogy ők a bmx világ jó riderei, akik mentesek a kirívó külsőségektől és kizárólag tudásuknak, teljesítményüknek köszönhetően váltak a legismertebb BMX-esekké. Az ő vázaikról kaphattok most egy kis ízelítőt.

HARO SD V2 VÁZ

Dennis Enarson által tervezett és továbbfejlesztett V2-es SD váz. Az SD rövidítés a kaliforniai San Diego-t jelenti, ami Dennis szülővárosa.

A váz alsó és felsõ csöve duplán húzott, anyaga 100% cr-mo, ezért egyaránt könnyű (2.09 kg), de nagyon masszív is, amivel a ma elérhető bmx-es technológia csúcsát képezi.

A vázat úgy tervezte, hogy az ne csak az alap felhasználási követelményeket bírja, hanem Dennis rendkívüli magas, szintes dropjait is, ezért a csövek csatlakozásánál mindenhol merevítéseket találunk, ezzel is garantálva a hosszabb élettartamot.

Enarson 187 cm magas, ő a 21”-es vázat használja parkban, dirtön és streeten egyaránt, aminek 13.75-ös láncvillája és 75-ös fejcsőszöge van.

Dennis és a kedvenc fekete SD V2-es váz videója.

Elérhető fekete színben, 21” és 21.25”-ös méretben is!

74.990.- Ft.
(Nagyon-nagyon kedvező áron, csak a készlet erejéig!)


HARO 1978 VÁZ

Bob Haro a bmx-es legenda, 1978-ban alapította meg a HaroBikes-t. Ennek tiszteletére kapta a nevét ez a váz.

A cég, a haladó vagy félprofi szintű riderek számára tervezett allround váza, akik már egy komoly, profi geometriájú vázra vágynak, de egy alacsonyabb árban gondolkoznak. 

Geometriában szinte megegyezik az SD V2 vázzal, súlya 2.2 kg, ami szintén könnyűnek számít.

Ajánljuk szintén dirt, park, street felhasználásra egyaránt!

Elérhető 21”-es méretben, fekete és króm színekben!

Az ára csak 46.990.- Ft!

(Hihetetlenül kedvező ár)


Premium CK váz

A legnépszerűbb amerikai streetes, Chad Kerley saját tervezésű váza.

Az ő stílusa és trükkjei befolyásolják ma leginkább a streetes szférát, mivel nem egy-egy trükköt ad be külön, hanem összeköti őket manualokkal vagy nose-okkal, ezzel lenyűgözve mindenkit.

A váz tervezésénél nem csak a geometriára fektetett hangsúlyt, hanem az exkluzív megjelenésre és designra is. Saját logó mintáját találhatjuk meg az alsó csövön.

 

Az arany szín saját fémjelévé vált. A váz mellé, az arany kormányt és villát is megtaláljátok a CK palettában.

A CK váz nem csak látványos, de extra erős is, mivel duplán húzott alsó és felsőcsöve további extra merevítést is kapott, így téve elnyűhetetlenné a konstrukciót.

13.75”-ös lánc-villahosszal és 75-ös fejcső-dőlésszöggel készültek.

A vázból arany és fekete 21”-es, a 20.8”-as modellből fekete szín érhető el üzletünkben!

89.990.- Ft.

Ebben a friss videóban Chad és a CK váz szerepelnek együtt.

http://animalbikes.com/ http://volumebikes.com/ http://www.theshadowconspiracy.com/ http://www.nike.com/ http://34r.cz/  http://fitbikeco.com/ http://www.sandmbikes.com/ http://www.kinkbmx.com/ http://www.primobmx.com/ http://www.flybikes.com/ http://www.rantbmx.com/ http://www.federalbikes.com/ http://www.harobikes.com/bmx/ http://www.velvartbmx.hu/webshop/altermekcsoportok/sipcsontvedok/ http://subrosabrand.com/ http://www.prymegear.com/ http://www.khebikes.com/ http://www.easternbikes.com/ http://www.cultcrew.com/ http://www.odigrips.com/ http://unitedbikeco.com/ http://www.vans.com/ http://www.fictionbmx.com/ http://lotekbrand.com/ http://www.troyleedesigns.com/ http://www.stolenbmx.com/